ROGER SANCHEZ & SANDER KLEINENBERG @ ESCAPE

Afgelopen maand waren Jason Derulo en DJ Chuckie al te gast bij Escape en ook deze maand staan er internationale artiesten geprogrammeerd! Vrijdag 11 maart is Sander Kleinenberg van de partij en vrijdag 25 maart rockt The S-Man, Roger Sanchez, de clubzaal! Boek op tijd je VIP spot via vip@escape.nl of scoor je tickets in deagenda Als je meer wilt koop dant een Dine & Dance ticket en begin je avond in stijl in Escape Caffe!

Reveal your weekend op donderdag
Reveal is al 6 (!) jaar lang op rij dé studentenavond van Amsterdam, dus niet voor niets verkoopt de avond wekelijks uit! De speciale thema avonden zoals Winter Wonderland en Red Cup, de opzwepende sets van resident Marc Benjamin plus het feit dat studenten geen entree betalen en een biertje slechts 2,- is zorgen wekelijks voor crazy madness in Escape! VJ Joury vult het grootste indoor LED scherm van Europa met de dikste visuals zodat je oren én ogen verwend worden. Kortom Reveal = The Place To Be op donderdag in Amsterdam!

Vrijdag: HouseRules en speciale gasten Sander Kleinenberg en Roger Sanchez
DJ Raymundo en Troj staan elke vrijdag voor je paraat om je de lekkerste (deep)house, EDM klappers en houseclassics voor te schotelen! Like www.facebook.com/HouseRulesAtEscape voor foto’s, updates en acties. Daarnaast strijken 11 maart Sander Kleinenberg en 25 maart Roger Sanchez neer in Escape. Support komt die avonden van Dennis Ruyer, Raymundo, MC Yanto, Lucien Foort, Gabriel & Castellon en Simun. Kortom avonden om niet te missen!
 
Zaterdag: Bigroom beats bij Brainwash
Raymundo nodigt deze maand o.a. Jenia X Mr. Styles, Brian Chundro & Santos, Jethro Galung, Thom Bold, Miss Bunty,  JAGGS, Dennis Quin en Promise Land (IT) uit achter de decks. Op zaterdag is Escape deLux ook altijd geopend en hier hoor je de lekkerste R&B en HipHop met DJ’s als Danney Canova, Remzy en Jay Naray!

LIKE: sluit je weekend af in stijl!
Iedere zondag neemt LIKE de Escape over met de lekkerste R&B en hardste HipHop! Iedere week volle bak, hou www.facebook.com/likedanceevent in de gaten voor updates.

Escape algemeen
Entree bij Escape is vanaf 21 jaar en ouder op vrijdag en zaterdag en 18 jaar en ouder op donderdag. Voorverkoop en deurverkoop 16,- bij Brainwash en HouseRules. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam, instagram.com/escape_amsterdam, youtube.com/user/escapeclubamsterdam en twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Brainwash, HouseRules, Reveal en Like plus foto's, DJ sets, filmpjes & line ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape koop dat een Diner & Dance ticket of een eigen tafel in één van de VIP-ruimtes. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (4 personen) of 500 euro (4 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor vier personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen eventueel met diner:
• VIP Main Stage Skybox
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen
• VIP Top Floor (Escape deLux R&B en eclectic)
Neem voor meer info en prijzen contact op met vip@escape.nl

AGENDA MAART VRIJDAGEN EN ZATERDAGEN

HOUSERULES

Vrijdag 4 maart

Raymundo, Puresang, Troj, MC Choral, VJ Joury

Vrijdag 11 maart
Sander Kleinenberg, Raymundo, Dennis Ruyer, MC Yanto, VJ Joury

Vrijdag 18 maart
DJ Licious, Troj, Raymundo, Miss Marboo, VJ Joury

Vrijdag 25 maart
Roger Sanchez, Lucien Foort, Gabriel & Castellon, Raymundo, Simun, VJ Joury
 
BRAINWASH

Zaterdag 5 maart

Jenia X Mr. Styles, Raymundo, MC Haits, VJ Joury
Eclectic/urban @ Escape deLux: Remzy

Zaterdag 12 maart
Brian Chundro & Santos, Jethro Galing, Thom Bold, Miss Bunty, VJ Joury
Eclectic/urban @ Escape deLux: Danney Canova

Zaterdag 19 maart
JAGGS, Raymundo, Dennis Quin, MC Marboo, VJ Joury
Eclectic/urban @ Escape deLux: Jay Naray

Zaterdag 26 maart
Promise Land (IT), Raymundo, MC Choral, VJ Joury
Eclectic/urban @ Escape deLux: Danney Canova