LOUNGE CLUB:INFO


Algemeen

In juni 2007 werd de droom van de twee eigenaren van Escape werkelijkheid: Amsterdam dé meest veelzijdige hotspot van de stad aanbieden! De aankoop en verbouwing van het voormalige Ritz café heeft ervoor gezorgd dat het lange tijd verdeelde gebouw, het vroegere Rembrandt theater, weer één geheel is geworden. De vijf verschillende ruimtes, namelijk de Escape Venue, deLux, Studio, Caffé & Lounge Club, vullen elkaar uitstekend aan. Nu kan je jouw avond beginnen met een heerlijk diner in het Caffe, uitbuiken in de bovengelegen Lounge Club met een wijntje en wat fingerfood, en erna je naar de dansvloer begeven in de Escape Venue, deLux of Studio. Kortom, een complete avond uit aan één van de bekendste pleinen van Nederland.

De nieuwe ruimtes zijn stevig onder handen genomen, en het ontwerp van Ronald Hooft is indrukwekkend te noemen. Klassiek, maar met moderne snufjes. Zo wordt er als eerste in Nederland een LED scherm aan het plafond van de Lounge Club gevestigd. Dit zorgt voor een continue veranderend beeld dat de omgeving op een organische manier belicht. In het Caffé en de Lounge Club kan ook stijlvol gedineerd worden. De gasten worden verwend met het beste fingerfood, smaakvolle wijnen, cocktails en champagne. De voorkant van de Escape is één stijlvol geheel geworden met het luxe Caffé. Tesamen met de multimedia mogelijkheden van de Escape Studio en de beste feesten in de Escape en deLux, wordt de 20jarige Escape meer dan ooit een icoon aan het bekendste uitgaansplein van Nederland.

Amsterdam’s nieuwe hotspot, gelegen naast de Escape Venue, loopt als een trein. Steeds meer mensen ontdekken deze classy plek op het Rembrandtplein. Escape Caffe is een ware publiekstrekker! Je kan jouw avond hier dus beginnen met een heerlijk diner, uitbuiken in de bovengelegen Lounge Club met een wijntje en wat fingerfood, en in het weekend je naar de dansvloer begeven in de Escape Venue, deLux of Studio. Kortom, een complete avond uit!

De Escape Studio heeft een schitterend uitzicht over het gehele Rembrandtplein en een imposante muur volgebouwd met leds waar de meest spectaculaire shows mee weer gegeven kunnen worden door de VJ’s en lichtjockeys. Ook buiten zijn er leds te vinden, op het grootste led scherm van Europa, bevestigd aan de buitenkant van Escape. Deze is dagelijks 24 uur actief, en gaat een interessante rol gaan spelen bij de Studio.De beelden die we van uit de Club de wereld in streamen zijn ook op het grote scherm buiten te zien waarmee het Rembrandtplein, net als op Times Square in New York,dat je live artiesten en DJ’s op kan zien treden in de Escape via het scherm, en je via blue tooth op je mobiel de muziek en interviews kan beluisteren!

 

Adres

ESCAPE:
Rembrandtplein 11
1017 CT Amsterdam
Tel: + 31 20 622 11 11
Email: contact@escape.nl

Office Escape:
Visschersplein 160
3511 LX Utrecht
Tel: +31 30 231 15 77
KVK nr: 33188792
Email: contact@escape.nl

 

Openingstijden

Vrijdag: 19.00 - 03.00 uur
Zaterdag: 19.00 - 03.00 uur

Technisch

Video:
• LED scherm aan plafond van 25m2

Licht:
• 4x Robe AT 250 spot
• Besturing door Visual DMX box

Geluid:
DJ Booth:
• Mixing console Pioneer DJM 800
• 2 Pioneer CDJ1000 Mk3 CD players
• 1QSC Active Monitor Speaker

Main sound:
• 20x QSC Top
• 4 x QSC Sub
• Versterking door QSC Amplifiers

Routebeschrijving

Vanuit Utrecht (A2)
Volg de A2 richting Amsterdam-Centrum. Aangekomen in Amsterdam over de Utrechtsebrug rechtdoor de stad inrijden. Neem geen enkele afslag, maar blijf rechtdoor rijden. Uiteindelijk rijd je dan vanzelf het Rembrandtplein op. Sla rechts af de Amstelstraat in. Na 100 meter aan de rechterzijde kun je parkeren bij The Bank (P-bord in midden). Of rijd verder, de brug over en parkeer (indien mogelijk) je auto in de Stopera (P-bord rechtsboven op kaartje). Uiteraard is parkeren langs de grachten ook mogelijk.

Vanuit de rondweg Amsterdam (A10)
Neem afslag Duivendrecht - Centrum (S112) en volg centrum. Bij de naderende rotonde rechtsaf slaan en daarna rechtdoor blijven rijden tot de volgende rotonde. Deze driekwart (linksaf) nemen. Dan rijd je direkt de parkeergarage Stopera in op het Waterlooplein (P-bord rechtsboven op kaartje). Uiteraard is parkeren langs de grachten ook mogelijk.

Met het openbaar vervoer
Vanaf CS Amsterdam kom je met de tram - lijnen 4 en 9 - op het Rembrandtplein.

Huisregels

1. Vanaf 23:00 dient u tenminste 21 jaar te zijn en u dient dit, in geval van twijfel, middels legitimatie te kunnen aantonen.

2. Onze gasten dienen een verzorgd uiterlijk te hebben. Bijvoorbeeld: geen sportkleding of sportschoenen; geen kapotte kleding; geen onzedelijke kleding; geen petjes; geen vuile kleding of onverzorgd uiterlijk.

3. Van onze bezoekers verwachten wij een tolerante en positieve houding ten opzichte van andere gasten die aanwezig zijn en onze medewerkers, ongeacht hun afkomst, cultuur, geslacht, seksuele gerichtheid, godsdienst en leeftijd.

4. Wij behouden ons het recht voor groepen groter dan 4 personen te weigeren.

5. In Escape Caffé ↦ Lounge geld een algemeen rookverbod. Overtredingen op het rookverbod resulteren in een sanctie. Tevens worden eventuele proces-verbaal kosten verhaald op de overtreder.

6. Het is ten strengste verboden in Escape Caffé & Lounge drugs, in de ruimste zin des woord, in bezit te hebben, te gebruiken EN /OF te verhandelen. Er zal hierop worden gecontroleerd. Bij constatering van overtreding van dit verbod zal per direct een LOKAALVERBOD gelden. Bij constatering van handel zal de politie hiervan in kennis worden gesteld.

7. Het is ten strengste verboden wapens, in de ruimste zin des woord, in Escape Caffé & Lounge in bezit te hebben. Alle wapens worden ingenomen.

8. Gasten worden verplicht bij het binnentreden van Escape Caffé een veiligheidscontrole te ondergaan. Bij weigering door de gast zal de toegang tot Escape Caffé ontzegd worden. Mocht de beveiliging vermoeden dat de gast onder invloed is, dan kan de beveiliging de gast verplichten een alcoholblaastest te ondergaan. Mocht blijken dat de gast onder invloed is of bij weigering van de alcoholblaastest kan de gast de toegang ontzegd worden.

9. Bij calamiteiten dient u TE ALLEN TIJDE de instructies van het personeel op te volgen.

10. De directie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enig letsel en/of vermissen/beschadiging van goederen.

11. Indien het binnen te druk is of op grond van een speciaal uitnodigingsbeleid drukte wordt verwacht, behouden we ons het recht u de toegang te weigeren.

12. Bij gedrag dat door andere bezoekers of onze medewerkers als hinderlijk, bedreigend, intimiderend of ongewenst wordt ervaren, volgt eerst een waarschuwing en daarna- bij herhaling- volgt verwijdering. In dat geval wordt ook in de toekomst de toegang ontzegd.

Huur Escape Lounge Club

Escape Lounge Club kan voor verschillende doeleinden worden gehuurd. Denk aan dance events, clubnights, studenten feesten, live muziek, feesten, enz.

Bij het huren van Escape Lounge Club wordt een dienstenpakket geleverd welke bestaat uit: voldoende bedienend personeel, bar personeel, beveiligingsmedewerkers, enz. Ook technische faciliteiten zijn inbegrepen.

Als je geïnteresseerd bent om Escape Lounge Club te huren, neem dan contact op met het kantoor (zie gegevens hieronder).

Contactgegevens kantoor:

Office Escape
Visschersplein 160-k11
3511 LX UTRECHT
Tel: +31 (0)30 2311577
Fax: +31 (0)30 2340919
E-mail: contact@escape.nl